• Nummer 1 in PET-vilt
  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Kleurenaanbod van 48 kleuren
  • Ook zelfklevend te bestellen

Alles over PET-vilt muurstickers

Een toenemende trend voor het interieur is het gebruik van muurstickers. In een handomdraai geef je met een muursticker de ruimte een andere uitstraling. Daarnaast is een sticker eenvoudiger van je muur te halen dan een laag verf of behang. Hierdoor is het perfect toepasbaar in de baby- of kinderkamer: een dierensticker voor een baby verander je namelijk gemakkelijk in een stoerdere variant voor een peuter. Hieronder lees je alles over muurstickers gemaakt van PET-vilt: van interieuradvies tot het plakken van de stickers.

Welke muurstickers heeft EASYfelt?
Bij EASYfelt heb je een ruime keuze aan muurstickers voor de baby- en kinderkamer. Onze Kids Place serie bestaat uit kleurrijke dierenstickers gemaakt van PET-vilt. Je hebt hierbij de keuze uit een beer, dino, eenhoorn, giraffe en konijn. Maar ook voor de woon- en slaapkamer hebben we een enorme diversiteit aan ontwerpen.

Wil je graag meegaan in de trends van het moment? Denk dan bijvoorbeeld aan abstracte en organische figuren. In onze Stick serie vind je PET-vilt stickers in abstracte vormen. Denk hierbij aan vierkanten, pijlen en plusjes. De vormen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en afmetingen.

Kids Place Dino - wanddecoratie
Stick Kite Camel vierkant

Een complete wand bekleden met muurstickers
Wil je écht een opvallend interieur? Kies dan als alternatief voor behang of verf voor een volledige muur met pet-vilt stickers. Kan er ook gekozen worden voor pet-vilt stickers op de hele wand. Dit geeft een unieke touch aan de ruimte.

In totaal heb je de keuze uit 48 kleuren, waardoor er voor iedere ruimte wel een passende kleur en vorm te vinden is. Het is ook mogelijk om meerdere kleuren met elkaar te combineren.

Met onze Tile serie heb je de keuze uit 6 ontwerpen en diverse designs. Dit zijn stickers van een groter formaat, waardoor je maar enkele panelen nodig hebt om de hele muur te bekleden.

Wat is PET-vilt?
PET-vilt is gemaakt van gerecycled pet en een is duurzaam en akoestisch materiaal. Het materiaal kan gebruikt worden voor diverse oplossingen zoals muurstickers. Meer te weten komen over PET-vilt? Lees dan onze blog.

Op welke ondergrond kan je een muursticker plakken?
De sticker kan op elke vlakke, schone ondergrond aangebracht worden. Dit kan op de muur, maar bijvoorbeeld ook op meubels. Het opplakken van de muursticker is eenvoudig en ook voor de minder ervaren klusser goed te doen. Verwijder de gele folie van de achterkant en breng de sticker gemakkelijk aan op de muur.

Hoe lang heb je plezier van de muursticker?
Als de muursticker eenmaal hangt, gaat deze normaal gesproken enkele jaren mee. Wanneer het PET-vilt in de volle zon hangt kan dit na verloop van tijd verkleuren. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van de plek.