• Nummer 1 in PET-vilt
  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Kleurenaanbod van 48 kleuren
  • Ook zelfklevend te bestellen

Muurstickers voor de babykamer

De babykamer is bijna klaar en al begonnen met het nadenken over accessoires? Denk dan eens aan muurstickers. Stickers gemaakt van PET-vilt geven een sfeervolle en zachte touch aan de babykamer. Met de muurstickers van EASYfelt maak je het kamertje helemaal af!

Inrichten van de babykamer

Een belangrijk onderdeel van het inrichten van de babykamer is het kiezen van de juiste accessoires. Met muurstickers geef je eenvoudig sfeer aan baby- en kinderkamers. Wanddecoratie mag dan ook niet ontbreken. Denk bij wanddecoratie aan een muursticker voor de leukste babykamer.

Dierenstickers

We bieden een ruim assortiment aan wandstickers voor de babykamer of kinderkamer. Zo hebben we bijvoorbeeld muurstickers met dieren. De dierenstickers zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen: een giraffe, dino, eenhoorn, beer en konijn.

Per dier hebben we twee of drie standaard kleurencombinaties waaruit gekozen kan worden. Benieuwd uit welke kleuren je kunt kiezen? Bekijk de producten in onze webshop en bestel de dierenstickers eenvoudig met gratis verzending.

PET-vilt beer

Stick Lohex babykamer

Van babykamer naar peuterkamer

Ook voor kinderkamer accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment muurstickers bieden we ook 23 abstracte vormen aan. Combineer diverse vormen en kleuren en maak een unieke plek van de kinderkamer van jouw kind.

Eenvoudig te bevestigen

Het aankleden van de babykamer hoeft niet veel werk te zijn, dankzij de zelfklevende achterzijde van het vilt. Hierdoor zijn de stickers eenvoudig op de muur of meubels te bevestigen. Verwijder de gele folie, positioneer de sticker op de muur en druk deze aan. Zo eenvoudig kan het zijn!

Zelfklevende producten EASYfelt