• Nummer 1 in PET-vilt
  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Kleurenaanbod van 48 kleuren
  • Ook zelfklevend te bestellen

Wanddecoratie gemaakt van PET-vilt

Een originele wanddecoratie gemaakt van PET-vilt zorgt voor een gezellig huis of kantoor. Bij EASYfelt heb je een ruime keuze uit decoratie voor de wand. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Met de keuze uit 3 diktes en ruim 50 kleuren PET-vilt is er voor ieder interieur een perfecte oplossing!

Welke wanddecoratie heeft EASYfelt?
EASYfelt biedt een ruime keuze uit wanddecoratie. Dit komt door het oneindig afwisselen van verschillende modules, kleuren en diktes.

Ons standaard assortiment wanddecoratie bestaat uit diverse ontwerpen. Zo is het mogelijk om je favoriete stad aan de muur te hangen met onze City Map. De City Map is verkrijgbaar in de volgende steden: Antwerpen, Brussel en Gent. Voor de City Map kies je jouw 2 favoriete kleuren uit een collectie van 28 kleuren.

Maar we hebben ook mooie abstracte designs zoals onze Tile en Stick collectie. De Tile bestaat uit meerdere ontwerpen en per ontwerp kun je verschillende designs creëren. Hiermee heb je altijd een unieke oplossing voor je wand!

Ook de Stick collectie bestaat uit meerdere ontwerpen en per ontwerp heb je de keuze uit 3 afmetingen. Net als bij de Tile collectie is het mogelijk om de verschillende ontwerpen, afmetingen en kleuren met elkaar te combineren voor een uniek design. Al onze wanddecoratie is gemakkelijk zelf te installeren dankzij de zelfklevende achterzijde. Maak hiervoor gebruik van onze montagehandleidingen.

PET-vilt City Map
Wanddecoratie gemaakt van PET-vilt
Wanddecoratie gemaakt van PET-vilt

Rhythm wandmodule
Rhythm is een originele wandmodule die verkrijgbaar is in 3 verschillende ontwerpen. Om het element groter of wand vullend te maken plaats je meerdere modules naast elkaar. De verschillende ontwerpen kunnen ook gecombineerd worden voor een uniek design. De Rhythm is verkrijgbaar in 29 kleuren PET-vilt.

Maatwerk wanddecoratie
Maatwerk wanddecoratie is ook mogelijk en eenvoudig doordat we beschikken over eigen snijmachines en designers. Hierdoor kunnen we meedenken in een originele wanddecoratie voor bij je thuis of op kantoor. En dit vervolgens ook zelf realiseren. Dus heb je een eigen ontwerp in gedachten of wil je iets unieks creëren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wanddecoratie gemaakt van PET-vilt