• Nummer 1 in PET-vilt
  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Kleurenaanbod van 48 kleuren
  • Ook zelfklevend te bestellen

Welke PET-vilt oplossingen zijn er voor in de woonkamer?

Een prachtige muurdecoratie in je woonkamer is de eyecatcher bij binnenkomst. Daarnaast is de woonkamer de plek waar je vaak de meeste tijd doorbrengt en de plek om visite te ontvangen. Mooie wanddecoratie mag daarom niet ontbreken in de woonkamer. Op zoek naar iets unieks? Denk dan eens aan een PET-vilt wanddecoratie!

Wandvullende wandbekleding
Een mooi alternatief op behang is wandvullende wandbekleding gemaakt van PET-vilt. Het vilt geeft een zachte en sfeervolle touch aan de woonkamer.

Zo tref je in ons assortiment de Tile collectie aan. Dit zijn akoestische wandpanelen met een patroon en facetrand, waardoor ze eenvoudig tegen elkaar te bevestigen zijn. In totaal is er keuze uit 26 designs en 30 kleuren. Door verschillende designs, kleuren en diktes af te wisselen creëer je een uniek ontwerp!

Tile wandbekleding
Rhythm Fold mockup room

Daarnaast bieden we de serie Rhythm aan. Rhythm is een akoestische wandmodule waarmee je de wandvullend van vilt kan maken. Er is keuze uit 3 designs met elk 2 modules. De Rhythm is verkrijgbaar in 28 kleuren. Door verschillende designs met elkaar te combineren, creëer je een unieke wand!

Wanddecoratie gemaakt van PET-vilt
Met onze eigen snijmachines is het mogelijk om het vilt in elke willekeurige vorm te snijden. In ons assortiment bieden we dan ook diverse wanddecoratie aan. Denk aan abstracte vormen, met de keuze uit 23 vormen, verschillende afmetingen, diktes en kleuren. Deze zijn ook weer allemaal met elkaar te combineren.

Een andere favoriet voor in de woonkamer is de City Map. Je favoriete stadsplattegrond van PET-vilt aan de muur: kies uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Maastricht, Haarlem en Leiden. Of neem contact met ons op voor je eigen woonplaats, streek of stad.