Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Akoestisch vilt paneel

  Wil je de akoestiek in je ruimte verbeteren op een stijlvolle manier? Dan zijn akoestische viltpanelen precies wat je nodig hebt! Ontdek hier waarom.

  Wat is een akoestisch vilt paneel

  Akoestische panelen van vilt zijn gemaakt van PET-vilt, een materiaal dat is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Het PET-vilt heeft akoestische eigenschappen die geluidsgolven absorberen en de weerkaatsing ervan verminderen. Door de stevige en harde structuur kunnen deze panelen echo's verminderen en de akoestiek in een ruimte verbeteren. Hoe dikker het PET-vilt, hoe beter de akoestische prestaties. 

  Het PET-vilt bieden we in verschillende diktes, namelijk: 

  • 9 mm 
  • 12 mm 
  • 25 mm 

  De mogelijkheden van PET-vilt

  Er zijn veel soorten akoestische oplossingen van vilt beschikbaar. Denk aan akoestische wandpanelen die variëren van muurstickers tot schilderijen, maar ook dividers, plafondpanelen en schermen. Deze prachtige oplossingen komen in verschillende afmetingen en vormen. Er is genoeg keuze voor iedereen, waardoor er altijd een oplossing is die past bij de uitdaging van jouw ruimte. 

  Of je nu je kantoor, huis of een openbare ruimte wilt verbeteren, met de juiste akoestische viltpanelen creëer je een comfortabele omgeving die zowel akoestisch effectief als esthetisch aantrekkelijk is. 

  Als je nog wat meer informatie nodig hebt, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!