Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Akoestische wandbekleding

  Bij EASYfelt bieden we akoestische wandbekleding die niet alleen geluid dempt, maar ook vele andere voordelen biedt. Ontdek de veelzijdigheid van geluiddempende wandbekleding en verbeter de akoestiek, sfeer en uitstraling van elke ruimte. 

  Wat is akoestische wandbekleding?

  Akoestische wandbekleding helpt geluidsgolven te absorberen en te dempen. Plaats je dit in een ruimte, dan verbeter je de akoestiek van die ruimte. Deze wandbekleding met akoestische werking vermindert echo's en galm in ruimtes zoals kantoren, woningen en openbare ruimtes. Dit zorgt voor een rustigere en aangenamere omgeving. 

  Waarom kiezen voor akoestische wandbekleding?

  1. Geluidsabsorptie: Onze akoestische wandbekleding bezitten geluiddempende eigenschappen. Het akoestisch vilt helpt om een productieve omgeving te creëren. Met dik vilt is de akoestiek het beste te verbeteren. 
  2. Duurzaamheid: Onze akoestische wandpanelen zijn van PET-vilt, dit is gemaakt van gerecyclede PET-flessen.  
  3. Esthetiek: De geluiddempende wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. De akoestische panelen voegen een originele touch toe aan elke ruimte. Van strakke, moderne looks tot warme en gezellige uitstralingen, er is voor ieder wat wils. Dit maakt ze de ideale keuze. 
  PET-vilt 9 mm - Japandi Wall 9 mm - Beige - Maatwerk
  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel Scandinavian Creations Bow | Akoestisch schilderij | eetkamer 3

  Soorten akoestische wandbekleding

  Wij bieden verschillende soorten vilten wanddecoratie.  

  • Japandi wall: Een stijlvol akoestisch behang van vilt wat je op de muur kunt plakken met de zelfklevende achterzijde. 
  • Schilderijen en tegels: fraaie wandpanelen die je kan laten aansluiten bij de rest van je interieur, waardoor ze naadloos opgaan in de sfeer van je ruimte.
  • Muurstickers: Met deze wandbekleding van vilt kun je elke ruimte snel en makkelijk omtoveren tot een visueel aantrekkelijke ruimte!  

  Maatwerk

  Het is mogelijk om onze akoestische oplossingen op maat te laten maken met de afmetingen die jij wilt. Heb je zelf iets leuks in gedachten? Bespreek dan je eigen ontwerp met ons en wij realiseren het voor je! Zo kun je genieten van je eigen originele wandbekleding. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar wat bij jouw situatie past.