Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Akoestische tafelschermen op basisschool

  Concentratie is van groot belang op scholen. Om te zorgen dat kinderen hun concentratie niet verliezen hebben wij de perfecte oplossing: akoestische tafelschermen. Deze schermen verkleinen het zichtveld, waardoor concentratie toe neemt.

  Aimée

  Een huiswerkkasteel voor de kleine werker

  Om de kleine werker te helpen concentreren hebben we een akoestisch tafelscherm in de vorm van een kasteel ontwikkeld. Het tafelscherm is gemaakt van PET-vilt van 25 mm dik en daarom een stevig en zelfdragend product.

  Desky tafelscherm voor de grotere werker

  Om de grotere werker minder afleiding te bezorgen hebben we een tweede variant genaamd: Desky. Dit ontwerp is tijdloos en voor elke leeftijd geschikt!

  De schermen worden kant en klaar geleverd en zijn eenvoudig in en uit te klappen wat het verplaatsen van de schermen dus ook heel eenvoudig maakt.

  Welke kleuren schermen zijn er?

  De tafelschermen zijn verkrijgbaar in drie mooie grijstinten. Kies je passend bij het interieur voor donkergrijs genaamd Dark Grey, middel grijs genaamd Silver grey of lichtgrijs genaamd Light Grey?

  Dark Grey

  Dark Grey

  Silver Grey

  Silver Grey

  Light Grey

  Light Grey

  Tafelschermen

  Voor Koningin Beatrixschool

  Wij hebben de Koningin Beatrixschool in de Meern blij gemaakt met special edition tafelschermen. Passend bij het interieur hebben de tafelschermen een groene achterkant. Veel plezier ermee!

  Onze huiswerkkastelen hebben een mooi plekje gekregen in het klaslokaal van de kleuters op de Koningin Beatrixschool.

  Tafelschermen
  EASYfelt Huiswerkkastelen school

  Deel