Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Alles over PET-vilt muurstickers

  Een toenemende trend voor het interieur is het gebruik van muurstickers. In een handomdraai geef je met een muursticker de ruimte een andere uitstraling. Daarnaast is een sticker eenvoudiger van je muur te halen dan een laag verf of behang. Hierdoor is het perfect toepasbaar in de baby- of kinderkamer: een dierensticker voor een baby verander je namelijk gemakkelijk in een stoerdere variant voor een peuter. Hieronder lees je alles over muurstickers gemaakt van PET-vilt: van interieuradvies tot het plakken van de stickers.

  Aimée

  Welke muurstickers heeft EASYfelt?

  Ruime keuze

  Bij EASYfelt heb je een ruime keuze aan muurstickers voor de baby- en kinderkamer. Onze Kids Place serie bestaat uit kleurrijke dierenstickers gemaakt van PET-vilt. Je hebt hierbij de keuze uit een beer, dino, eenhoorn, giraffe en konijn. Maar ook voor de woon- en slaapkamer hebben we een enorme diversiteit aan ontwerpen.

  Wil je graag meegaan in de trends van het moment? Denk dan bijvoorbeeld aan abstracte en organische figuren. In onze Stick serie vind je PET-vilt stickers van 23 abstracte vormen. Denk hierbij aan vierkanten, pijlen en plusjes. De vormen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en afmetingen.

  Muurstickers
  Kids Place Dino kinderkamer | Kinderkamer | Geluidsabsorberend PET-vilt wandbekleding

  Een complete wand bekleden met muurstickers

  Bijzonder alternatief

  Wil je écht een opvallend interieur? Kies dan als alternatief voor behang of verf voor een volledige muur met pet-vilt stickers. Kan er ook gekozen worden voor pet-vilt stickers op de hele wand. Dit geeft een unieke touch aan de ruimte.

  In totaal heb je de keuze uit 52 kleuren, waardoor er voor iedere ruimte wel een passende kleur en vorm te vinden is. Het is ook mogelijk om meerdere kleuren met elkaar te combineren.

  Met onze Tile serie heb je de keuze uit 6 ontwerpen en diverse designs. Dit zijn stickers van een groter formaat, waardoor je maar enkele panelen nodig hebt om de hele muur te bekleden.

  Tile
  EASYfelt PET-vilt akoestische Wandbekleding Stick Kite Camel vierkant

  Een stadskaart als muursticker

  Van Amsterdam tot Maastricht

  Een andere originele wandsticker is die van je favoriete stad. Door twee kleuren met elkaar te combineren, ontstaat er een 3D-ontwerp met reliëf. In onze City Map serie hebben we de steden: Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leiden, Haarlem, Maastricht en Rotterdam. Voor welke stad ga jij?

  Zit je favoriete stad hier niet bij of heb je liever je streek of woonplaats aan de muur? Geen probleem! Wij kunnen ook je eigen ontwerp realiseren, neem hiervoor contact met ons op.

  City Map
  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel city map maastricht 1 Zelfklevend

  Wat is PET-vilt?

  PET-vilt is gemaakt van gerecycled pet en een is duurzaam en akoestisch materiaal. Het materiaal kan gebruikt worden voor diverse oplossingen zoals muurstickers. Meer te weten komen over PET-vilt? Lees dan onze blog.

  Op welke ondergrond kan je een muursticker plakken?

  De sticker kan op elke vlakke, schone ondergrond aangebracht worden. Dit kan op de muur, maar bijvoorbeeld ook op meubels. Het opplakken van de muursticker is eenvoudig en ook voor de minder ervaren klusser goed te doen. Verwijder de gele folie van de achterkant en breng de sticker gemakkelijk aan op de muur.

  Hoe lang heb je plezier van de muursticker?

  Als de muursticker eenmaal hangt, gaat deze normaal gesproken enkele jaren mee. Wanneer het PET-vilt in de volle zon hangt kan dit na verloop van tijd verkleuren. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van de plek.

  Deel