Specialist in PET-vilt

    Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

    Maatwerkmogelijkheden

    EASYfelt
    Home
    Blogs
    Kantoorinrichting met PET-vilt

    Kantoorinrichting met PET-vilt

    Een opvallende innovatie die steeds meer aandacht krijgt, is PET-vilt. Dit materiaal, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, biedt tal van mogelijkheden voor het ontwerpen van kantoorruimtes die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Benieuwd welke PET-vilt oplossingen wij bieden voor jouw kantoorinrichting? Lees deze blog dan snel verder!

    Aimée

    Veelzijdige toepassingen

    PET-vilt biedt een breed scala aan toepassingen in kantoorinrichting, waardoor ontwerpers en architecten de vrijheid hebben om innovatieve en functionele ruimtes te creëren. De meest populaire toepassingen gemaakt van vilt panelen zijn: 

    PET-vilt bureauschermen

    Bureauschermen bieden niet alleen visuele privacy voor medewerkers, maar lenen ook als geluidsabsorberende panelen, waardoor een rustigere en productievere werkomgeving ontstaat.  

    Deze schermen zijn verkrijgbaar in drie tinten grijs en diverse opstellingen, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan de esthetiek van elke kantoorruimte/ kantoor inrichting. 

    Bureauschermen
    EASYfelt PET-vilt akoestische Fency Workspace | akoestische scheidingswand

    Akoestische PET-vilt plafondeilanden

    Plafondeilanden gemaakt van gerecyclede pet flessen zijn een uitstekende oplossing voor het verminderen van galm en het verbeteren van de akoestiek in open kantooromgevingen.  

    Deze 25 mm dik vilt zwevende panelen worden opgehangen boven werkplekken of vergadertafels, waardoor een comfortabele en productieve atmosfeer ontstaat waarin medewerkers gemakkelijk communiceren en zich kunnen concentreren. 

    Deze plafondoplossingen zorgen ervoor een goede akoestiek. 

    Akoestische plafondeilanden
    EASYfelt Plafondeiland Circle drie kleuren 3

    PET-vilt wandpanelen

    Wandpanelen van akoestisch vilt zijn niet alleen decoratieve elementen, maar dienen ook als geluidsabsorberende oppervlakken die reflecties van geluid opvangen. Deze panelen worden gebruikt om accentmuren te creëren en een visueel interessante esthetiek toe te voegen aan (open) kantoorruimtes. 

    Denk bijvoorbeeld eens aan een City Map van de plek waar het kantoor gevestigd is, één van de prachtige oplossingen voor de wand! 

    Wandpanelen
    EASYfelt City Map Utrecht | Dik PET-vilt akoestisch wandpaneel zelfklevend

    Voordelen voor medewerkers

    PET-vilt in kantoorinrichting biedt een tal van voordelen voor medewerkers. Door de geluidsabsorberende eigenschappen van dit materiaal worden storende geluiden verminderd, waardoor een rustigere en meer ontspannen werkomgeving ontstaat.  

    Bovendien draagt de esthetische aantrekkingskracht van PET-vilt bij aan een positieve en inspirerende sfeer, wat de tevredenheid en het welzijn van medewerkers ten goede komt. 

    Benieuwd wat we voor met PET-vilt voor jouw kantoor kunnen betekenen? Neem contact met ons op! 

    Deel