Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Maak je eigen creatie met PET-vilt

  We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: de mogelijkheden met PET-vilt zijn eindeloos! Beplak de hele muur met petvilt-elementen als unieke vervanger voor verf of behang. Of kies ervoor om een klein deel van de muur te beplakken als muurdecoratie.

  Aimée

  Waarom kiezen voor PET-vilt?

  PET-vilt heeft een zachte uitstraling en zorgt voor een warme sfeer in de ruimte. Het vilt is voor een groot deel gemaakt uit gerecyclede petflessen en is hierdoor een duurzame keuze. Vilt is eenvoudig te bewerken met de snijmachines die EASYfelt in huis heeft.

  Door de eenvoudige bewerkbaarheid van het vilt kun je veel kanten op. Daarnaast heb je bij ons ook nog eens de keuze uit 3 diktes: 9 mm, 12 mm en 25 mm. Elke dikte heeft een eigen kleurenrange, waardoor de collectie in totaal uit 52 kleuren bestaat.

  Een maatwerkontwerp?

  Maatwerk is voor ons geen probleem! Onze designers denken dan ook graag met je mee overeen maatwerkontwerp bij je thuis of op de werkvloer. Neem hiervoor contact met ons op.

  Happy customer

  Via Instagram hebben wij mooie foto's mogen ontvangen van een tevreden klant die een ontwerp uit onze Stick collectie rondom een spiegel heeft geplakt. Hierbij heeft ze gekozen voor 27 Stick Kite elementen in de kleur Frog.

  De elementen hebben een zelfklevende achterzijde en zijn daarom eenvoudig als een muursticker op de muur te bevestigen.

  EASYfelt Akoestische pet-vilt maatwerk Wandbekleding Zelfklevend
  EASYfelt Akoestische pet-vilt maatwerk Wandbekleding Zelfklevend

  Deel