Specialist in PET-vilt

    Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

    Maatwerkmogelijkheden

    EASYfelt
    Home
    Blogs
    Met trots introduceren we 4 nieuwe kleuren PET-vilt

    Met trots introduceren we 4 nieuwe kleuren PET-vilt

    Welke woonstijl komt terug in jouw interieur? Scandivisch, Japandi of modern? Of een mix van diverse stijlen? Welke het ook is, een mooie kleur vilt verwerkt in je interieur is de toevoeging aan elke ruimte. Met trots presenteren wij vier nieuwe kleuren van 9 mm dik vilt! Kies jij voor een rode tint, terracotta of blauw? Bekijk de kleuren en hun verhaal hieronder:

    Aimée

    Kleur 1:

    Cherry

    We zijn verheugd om onze nieuwste toevoeging aan het PET-vilt assortiment te introduceren: de adembenemende kleur "Cherry." Deze betoverende rood/rozige tint brengt een frisse, levendige uitstraling met zich mee die perfect is voor alle seizoenen en ruimtes.

    EASYfelt Cherry

    Kleur 2:

    Pearl Blue

    Onze tweede prachtige kleur genaamd "Pearl Blue." Deze serene lichtblauwe tint met een vleugje wit voegt een gevoel van rust en verfijning toe aan elke ruimte.

    "Pearl Blue" is geïnspireerd op de kalme kleuren van een heldere zomerdag aan de kust, waar de lucht en de zee samenkomen. Deze tint straalt een gevoel van frisheid en zuiverheid uit. Ideaal voor het creëren van een rustige en ontspannen sfeer in huis.

    EASYfelt Pearl Blue

    Kleur 3:

    Terra

    Als derde de warme kleur "Terra." Deze prachtige terracotta tint brengt de natuurlijke schoonheid van de aarde gemengd met roze in je huis. Ook voegt de kleur een vleugje warmte en karakter toe aan elke ruimte. Het is een tint die herinnert aan zonovergoten landschappen, rustieke charme, en een gevoel van tijdloze verbondenheid met de natuur.

    EASYfelt Terra

    Kleur 4:

    Earth

    En de laatste, maar zeker niet de minste: de buitengewone kleur "Earth." Deze unieke combinatie van blauwe en bruine tinten roept de beelden op van onze prachtige planeet gezien vanuit de ruimte. De kleur brengt een gevoel van diepte en verwondering in elke ruimte.

    "Earth" is geïnspireerd op de ongerepte schoonheid van de aarde, waar de diepe blauwe oceanen samenkomen met de uitgestrekte, bruine landschappen. Het is een tint die de harmonie en diversiteit van onze wereld weerspiegelt en een gevoel van verbondenheid met de natuur en het universum oproept.

    EASYfelt Earth

    Waar PET-vilt toepassen?

    PET-vilt is de ideale bouwsteen voor wanddecoratie, plafondoplossingen of losstaande elementen. Bij ons vindt je diverse standaardoplossingen, maar daarnaast is het ook mogelijk om een maatwerkoplossing te ontvangen.

    Deze nieuwe kleuren zijn vanaf nu bij al onze standaardproducten van 9 mm te kiezen. Pas jij deze kleuren toe op de wand, het plafond of als losstaand object? Shop ons assortiment.

    Deel