Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Geluiddempende wandbekleding

  Heb je last van een slechte akoestiek in je ruimte en wil je deze op een creatieve manier verbeteren? PET-vilt is hiervoor een passende oplossing. Ontdek hier de mogelijkheden!

  Wat doet geluiddempende wandbekleding?

  Geluiddempende wandbekleding absorbeert geluid en verbeterd hierdoor de akoestiek in een ruimte. Dit is belangrijk voor ruimtes waar geluidsoverlast een probleem is, zoals kantoren, vergaderruimtes en restaurants. Zo wordt de verstaanbaarheid van je eigen gesprekken verbeterd en heb je minder last van de gesprekken van anderen. 

  Voordelen van akoestische wandbekleding

  Geluid absorberen

  Door de opencellige structuur van het vilt bezitten de akoestische wandpanelen geluidsabsorberende eigenschappen. Het geluid dringt binnen en wordt geabsorbeerd, waardoor reflecties verminderen. Het vilt van de akoestische panelen wordt gebruikt om echo's te verminderen, hiermee verbeter je de akoestiek in de ruimte. 

  Esthetisch aantrekkelijk

  Naast de akoestische eigenschappen van vilt, biedt het ook veel creatieve mogelijkheden. Je kunt er van alles mee maken en daarbij is het verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kun je de panelen aanpassen aan jouw interieur, waardoor ze niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. 

  Milieuvriendelijk

  Onze producten zijn gemaakt van minstens 50% gerecyclede PET-flessen, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. PET-vilt heeft een lange levensduur en zelfs aan het einde daarvan kan het opnieuw gerecycled worden. Het gerecyclede PET-vilt krijgt zo steeds weer een nieuw leven.  

  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel City Map Bodegraven Zelfklevend

  Onze Producten

  Muurstickers

  Onze muurstickers zijn flexibel en eenvoudig in gebruik, perfect om je creativiteit de vrije loop te laten en je ruimte op te fleuren. Creëer je eigen patronen of kies uit onze standaardontwerpen. Maatwerk is ook mogelijk, zodat het volledig aan je wensen voldoet. Omdat het vilt met een plaklaag is, zijn de stickers gemakkelijk aan brengen.  

  Muurstickers
  Stick Hex

  Wandpanelen

  Naast muurstickers bieden we ook geluiddempende wandpanelen. Denk aan schilderijen, tegels of andere wandbekleding. Zo heb je bijzondere wandbekleding dat ook geluiddempend werkt. Door het zelfklevende vilt hoef je bovendien ook geen gaten in je muur te boren en plak je de wanddecoratie direct aan je muur. 

  Wanddecoratie
  PET-vilt 25 mm - Maatwerk

  Muur vullende wandbekleding

  Het is ook mogelijk om je volledige wand te bedekken, bijvoorbeeld met de Japandi Wall. Je kunt het vilt als behang gebruiken door een volledig wandpaneel aan je muur te bevestigen.  

  Japandi Wall 12 mm
  EASYfelt PET-vilt akoestische wandbekleding wandvullend Japandi 12 mm Ice 1 Vierkant

  Wil je jouw ruimte akoestisch verbeteren of juist je ruimte een leuke uitstraling geven? Onze experts staan klaar om je te adviseren en de beste oplossing voor jouw situatie te vinden. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je verder!