• Nummer 1 in PET-vilt
  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Kleurenaanbod van 48 kleuren
  • Ook zelfklevend te bestellen

Muurstickers voor de woonkamer

De woonkamer is dé plaats om te kletsen, te ontspannen, te lachen en te leven. Mooie wanddecoratie is in deze ruimte dan ook een must have! Bij ons ben je aan het juiste adres: we hebben diverse vormen van wanddecoratie, waaronder muurstickers voor de woonkamer.

De finishing touch van de woonkamer

Decoratie is de finishing touch van de woonkamer en geeft een persoonlijke sfeer. Muurstickers zijn een eenvoudige manier om decoratie toe te voegen aan de ruimte. Kies uit één van onze 48 kleuren vilt passend bij je interieur.

Muurstickers abstracte vormen

Op zoek naar abstracte muurstickers? Wij bieden met onze Stick collectie 24 abstracte ontwerpen aan. Denk aan ontwerpen zoals een vierkant, hexagon, driehoek en een pijl. Dankzij de zelfklevende achterzijde is de muursticker eenvoudig te monteren.

Het is mogelijk om de muurstickers uit deze serie met elkaar te combineren. Hiermee creëer je een unieke sfeer. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor stickers van dezelfde grootte, maar het combineren van verschillende formaten kan ook een speels effect geven in de woonkamer.

Muurstickers/ wanddecoratie kopen?

Je bestelt eenvoudig in onze webshop alle wanddecoratie en muurstickers voor jouw woonkamer! Ben je er nog niet uit in welke kleur je de vilten muursticker wil? Bestel gemakkelijk online een sample en houd de kleur bij je interieur.

Op welke ondergrond kan je een muursticker gebruiken?

De sticker kan op elke schone, vlakke ondergrond aangebracht worden. Dit kan op de muur, maar bijvoorbeeld ook op deuren en meubels.

Het bevestigen van de muursticker is eenvoudig. Ook voor de minder ervaren klusser is het goed te doen. Verwijder de gele folie van de achterkant en breng de sticker aan op de muur.

Hoe lang heb je plezier van de muursticker?

Wanneer de muursticker eenmaal hangt, gaat deze enkele jaren mee. Houd wel rekening met de plek waar je de muursticker ophangt. Wanneer PET-vilt in de volle zon hangt kan dit namelijk na verloop van tijd verkleuren.

Eigen design wandsticker

Zelf een design bedacht voor je woonkamer? Maatwerk wandstickers zijn voor ons geen probleem! We hebben snijmachines en designers in huis. Onze designers denken graag mee over je ontwerp.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het creëren van een unieke muursticker. Met een maatwerk sticker krijg je een unieke wanddecoratie in de woonkamer passend bij jouw stijl.

Andere pet-vilt wanddecoratie

Bij EASYfelt hebben we niet alleen muurstickers, maar ook diverse andere wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een wandpaneel. Met onze serie Scandinavian Creations heb je de keuze uit 5 abstracte designs: Abstract, Bow, Mountain Line, Shells en Zero.

Met dit wandpaneel haal je de Scandinavische trend in huis. Het 3d schilderij heeft een dubbele laag vilt en een houten lijst. Per design heb je de keuze uit 6 standaard kleurencombinaties van het vilt en drie kleuren lijsten.

3d vilt wandpaneel