Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Vilt op de muur

  Ben je op zoek naar een unieke manier om je muren te decoreren? PET-vilt is niet alleen een esthetisch aantrekkelijke keuze, maar biedt ook praktische voordelen zoals geluidsdemping. Ontdek hoe je PET-vilt op de muur kunt toepassen om jouw ruimte een creatieve en duurzame uitstraling te geven.

  Vilt op de muur: Een creatieve en functionele keuze

  Vilt op de muur is een trend die steeds meer aan populariteit wint. Waarom? Omdat het niet alleen je ruimte verfraait, maar ook helpt om de akoestiek aanzienlijk te verbeteren. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en vormen, waardoor je jouw ruimte volledig naar eigen smaak kunt inrichten. 

  Ontwerp je eigen vilt aan de muur

  Wil je vilt aan de muur die perfect bij jouw interieur past? PET vilt is nauwkeurig op maat te snijden, wat betekent dat je vrijwel elke vorm en grootte kunt realiseren. Of je nu een groot wandelement wilt of subtiele decoratieve accenten, met PET-vilt kan het allemaal. Denk aan een wand gevuld met rustgevende geometrische patronen of een speels mozaïek dat de aandacht trekt. 

  EASYfelt duurzaam PET-vilt op maat | Eigen ontwerp PET-vilt maatwerk
  PET-vilt 9 mm - Maatwerk - Logo

  Akoestische voordelen van een vilt muur

  Een vilt muur is niet alleen mooi, maar ook functioneel. PET-vilt heeft uitstekende geluiddempende eigenschappen die galm in je ruimte verminderen. Dit maakt PET-vilt ideaal voor plaatsen zoals drukke huishoudens, kantoren of eetruimtes, waar echo en lawaai storend kunnen zijn. Kies de dikte die het beste bij je behoeften past: hoe dikker het vilt, hoe beter het geluid wordt gedempt. Bovendien kun je de akoestische wandpanelen aanpassen op de esthetiek van jouw ruimte, zodat het overal goed bij past, terwijl je geniet van de zachte uitstraling.  

  Duurzaam en eenvoudig te installeren

  PET-vilt is niet alleen esthetisch aantrekkelijk en functioneel, maar ook duurzaam. Het materiaal is gemaakt van minimaal 50% gerecyclede PET-flessen en is volledig recyclebaar. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze voor jouw wanddecoratie. Bovendien is het met een zelfklevende achterkant ongelooflijk makkelijk aan te brengen. Je hebt geen gereedschap nodig; trek gewoon de beschermfolie eraf, positioneer het vilt op je muur en je bent klaar! 

  Soorten vilten wandbekleding

  Zoals eerder vermeldt biedt PET-vilt muurbekleding talloze mogelijkheden. Hier volgen enkele inspirerende voorbeelden:

  Ben je geïnspireerd geraakt door de mogelijkheden van vilt voor jouw muren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze PET-vilt oplossingen. Laat je inspireren en ontdek hoe je jouw ruimte een nieuwe uitstraling kunt geven!