Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Vilt schilderij

  Ontdek de schoonheid en functionaliteit van PET-vilt kunst. Deze unieke schilderijen, gemaakt van gerecycled materiaal, bieden een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Lees verder om te ontdekken hoe PET-vilt je ruimte kan transformeren.  

  Wat is een vilt schilderij?

  PET-vilt schilderijen zijn moderne kunstwerken gemaakt van gerecycled polyethyleentereftalaat (PET), afkomstig van verbruikte plastic flessen. Dit materiaal combineert esthetische flexibiliteit met duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor zowel decoratieve als functionele toepassingen. 

  PET-vilt 9 mm - Scandinavian Creations - Abstract - Pearl Blue - Terra

  Waarom kiezen voor een vilt schilderij voor jouw interieur?

  Een PET-vilt schilderij is niet alleen een blikvanger in elke ruimte, maar biedt ook akoestische voordelen. Dankzij de geluiddempende eigenschappen is het ideaal voor woonruimtes, kantoren, restaurants of andere ruimtes waar een goede akoestiek belangrijk is.  

  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel Geel maatwerk

  Wat zijn de unieke eigenschappen van vilt kunst?

  PET-vilt biedt een enorme veelzijdigheid in kleur en ontwerp. Je kunt kiezen uit een breed spectrum aan kleuren, wat je de vrijheid geeft om kunstwerken te creëren die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en interieur. Daarnaast is het materiaal licht van gewicht en eenvoudig te installeren, waardoor je zonder grote inspanningen jouw ruimte kunt personaliseren. 

  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel Sand en Brown3 Art Botanical

  Waar kun je een op maat gemaakt schilderij van PET-vilt bestellen?

  Bij EASYfelt kun je eenvoudig jouw eigen PET-vilt schilderij op maat laten maken en bestellen. Je kunt ook je eigen vilt schilderij maken door ons je ontwerp te sturen. We gebruiken onze eigen snijmachines, dus er is heel veel mogelijk. Of het nu gaat om een statement piece voor je woonkamer of een reeks subtiele paneeltjes voor een zakelijke omgeving, wij helpen je graag bij het realiseren van jouw visie. 

  Ontwerp vandaag nog je eigen unieke schilderij van vilt of kies een van onze standaardontwerpen. Laat je hier inspireren

  PET-vilt 9 mm - Scandinavian Creations Abstract