Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Vilt wand

  Wil je iets creatiefs aan je ruimte toevoegen? Overweeg dan om vilt op je muur te plaatsen! Het is een eenvoudige manier om je ruimte een persoonlijk tintje te geven en tegelijkertijd de akoestiek te verbeteren.

  Wat is een viltwand?

  Een viltwand is een muur bedekt met vilt. Vilt wandpanelen zijn gemaakt van PET-vilt, een materiaal dat gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Met PET-vilt kun je verschillende dingen creëren en je creativiteit de vrije loop laten. Het vilt heeft een zelfklevende plaklaag, waardoor het eenvoudig op je muur te bevestigen is. Of je nu de hele wand wilt bedekken of slechts een gedeelte, je kunt het aanpassen naar jouw smaak. Zo heb je een muur met je eigen bijzondere wanddecoratie. 

  Voordelen van PET-vilt

  Akoestische wandpanelen van vilt bieden verschillende voordelen: 

  • Geluidsabsorptie: Akoestische wandpanelen van vilt absorberen geluid. Ze verminderen echo's en galm, waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert. 
  • Duurzaamheid: Het materiaal is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en heeft een lange levensduur. Daarnaast zijn ze aan het einde van hun levensduur weer opnieuw te recyclen.  
  • Stijlvol design: Met een viltwandpaneel geef je je interieur een moderne en authentieke uitstraling. Je hebt de mogelijkheid om je eigen ontwerp te creëren, waardoor je je eigen persoonlijkheid kan toevoegen aan je ruimte! 
  PET-vilt 9 mm - Stick Hex - Beige
  PET-vilt 9 mm - Japandi Wall 9 mm - Beige - Maatwerk

  Toepassingen van akoestische wandpanelen vilt

  Viltpanelen zijn te gebruiken in verschillende ruimtes, zoals: 

  • Woonkamers: Met viltpanelen creëer je een gezellige sfeer en verbeter je de akoestiek. Ze voegen een decoratief element toe en dempen ongewenste geluiden, wat zorgt voor een comfortabele leefruimte. 
  • Kantoren: Akoestische wanddecoratie verbetert de akoestiek en verhoogt zo de productiviteit. Bovendien zorgt het voor een prettigere werkomgeving, wat goed is voor het welzijn van de medewerkers.  
  • Vergaderruimtes: De akoestische wandbekleding verbetert de spraakverstaanbaarheid, waardoor je elkaar beter kunt verstaan tijdens vergaderingen. Bovendien maakt het vilt aan de muur de ruimte aantrekkelijker. 
  • Restaurants: Creëer een comfortabele eetervaring door storende geluiden te dempen en de akoestiek te verbeteren met vilten wandpanelen. Dit verbetert zowel de akoestiek als de esthetiek. 

  Inspiratie nodig?

  Voor het bekleden van je wand met vilt bieden wij verschillende producten:

  Wil je meer weten over onze producten of ben je geïnteresseerd in een op maat gemaakte oplossing? Neem gerust contact met ons op. We geven je graaf advies en kijken naar de beste oplossing voor jouw situatie.