Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Vilten wanddecoratie

  Ben jij op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om je interieur op te fleuren? Laat je inspireren door muurdecoratie van vilt. Waarom vilt? Omdat niet alleen mooi is, maar ook heel functioneel!

  Waarom vilten wanddecoratie?

  Vilt muurbekleding biedt talloze voordelen. Vilt is niet alleen een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, maar het heeft ook uitstekende akoestische eigenschappen. Dit betekent dat vilt wanddecoratie helpt om geluid te dempen en zo een rustige en comfortabele sfeer in huis te creëren.  

  Onze collectie vilten wanddecoratie

  Bij EASYfelt bieden we een ruime keuze aan wanddecoratie van vilt in verschillende stijlen en ontwerpen. Of je nu houdt van moderne, minimalistische ontwerpen of juist van kleurrijke en speelse patronen, je kunt je creativiteit volledig de vrije loop laten. Daarnaast is ons PET-vilt gemaakt van gerecyclede PET-flessen en is het onderhoudsvriendelijk. Makkelijk en duurzaam dus! 

  Maatwerk en bestelproces

  Heb je specifieke wensen? We bieden ook maatwerkopties aan. Zo kun je je eigen originele wanddecoratie creëren. Vertel ons jouw ideeën en wij maken het voor je! 

  Inspiratie en toepassingen

  De mogelijkheden met vilten wanddecoratie zijn eindeloos. Gebruik het in je woonkamer, slaapkamer, kantoor of kinderkamer. De vilt wandbekleding is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger.

  Laat je inspireren door onze voorbeelden en ontdek hoe je jouw ruimte kunt opleuken met akoestische wandpanelen van PET-vilt.