Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Wandbekleding vilt

  Ontdek de voordelen van PET-vilt als wandbekleding: een esthetische en functionele keuze die duurzaamheid en akoestisch comfort samenbrengt in uw interieur.

  Wat is PET-vilt?

  PET-vilt, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, biedt een milieuvriendelijke oplossing voor wandbekleding. Dit materiaal is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Dit maakt het een verantwoorde keuze voor iedere ruimte. 

  Akoestische voordelen van vilt wandbekleding

  Vilt wandbekleding staat bekend om zijn uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Het vermindert echo's en verbetert de geluidskwaliteit, wat zorgt voor een rustigere en meer gefocuste omgeving. Hierdoor is het ideaal is voor ruimtes waar akoestisch comfort een prioriteit is.  

  Toepassingsmogelijkheden van vilt wandbekleding

  Vilt wandbekleding is extreem veelzijdig en kan in een breed scala aan omgevingen worden toegepast. Denk hierbij aan kantoren en commerciële ruimtes, maar ook aan het comfort van thuis. Het biedt niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook praktische voordelen zoals geluidsreductie. 

  Welke creatieve toepassingen zijn mogelijk met vilt wandbekleding?

  Vilt wandbekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Hierdoor is gemakkelijk aan te passen is aan elk interieurontwerp. Van subtiele natuurlijke tinten tot opvallende kleuren, vilt biedt oneindige mogelijkheden voor creatieve en gepersonaliseerde interieurprojecten. 

  De akoestische wandbekleding van vilt is verkrijgbaar in diverse varianten. Je kunt bijvoorbeeld een volledige muur bekleden met een Japandi-wall, een uitstekend alternatief voor houten akoestische wandpanelen. Daarnaast kun je ook kiezen voor muurstickers of schilderijen om je wanden stijlvol aan te kleden. 

  Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of laat je hier inspireren! Ontdek de diverse opties en vind de perfecte oplossing voor jouw interieurbehoeften.